09-12-15

Idag var mer än halva min klass borta från skolan? Konstigt när iprincip alla var där igår, aja. Det blev en slapp dag i alla fall. Vi elever som var där fick rulla en permanent och sedan plugga till NK provet vi har imorgon. Men jag och Malin fick vara med på 3ornas egenhårvård för att fixa till malins hår istället. Resultatet blev mycket bra tyckte jag, bara en slingning på längderna också så är hon fitt for fight!
Engelskan var "inställd idag", eller rättare sagt sa vår lärare att vi kunde få göra arbetet hemma och de elever som ville fick såklart vara på lektionen och jobba där.

Mormor var här på besök idag också :)

FAN! jag är inte alls taggad inför slutprovet imorgon... tur att det snart är lov!!


Usher - Daddy's Home


21.25

Nu är klockan fem i halv tio och jag börjar redan känna min trött fastän jag bara har slöat idag.. nästan.
Imorgon är det egen hårvård från halv nio till halv fyra vilket jag längtar efter, tror jag ska göra någon ljus slinga i luggen faktiskt. Förövrigt så är det pluggande som gäller hela eftermiddagen/kvällen, och samma sak gäller tisdagen, mindre roligt, men what to do.

Söndag

Gääääääääääääsp!
Jag vaknade för drygt en timme sedan av min väckarklocka som ringde. Skulle ju som sagt iväg på en sak men som nu tyvärr är ändrat tills på jullovet. Istället blir det julshopping med mamma :) har en halvtimme på mig att bli klar, för elva kör bilen.
Hörs sen

09-12-12




I eftermiddags var som sagt jag och Clarissa och kollade på luciakonserten i Lund. Det var verkligen jätte fint. Och kören var sannerligen det finaste jag hört.
När det var slut mötte vi Mattias, och senare mötte vi Vincent. Vi fikade på Espresso house och efter det bar det av hemåt för middag. Idag blev det kassler, sallad, pommes och bea :)

Om drygt en timme ska jag träffa Panda, vi ska ut och gå lite, men inte försent för jag får inte vara trött till imorgon! Men varför får ni inte veta :D

Godkväll

YEEEEEES

KANON BRA LÅT!

Han sjöng en rakt in i hjärtat. Jag fick gåshud!!!
VÄRDIG VINNARE


Lördag förmiddag

Om fem minuter ska jag traska ner till busstorget för att åka till Lund. Där ska jag möta upp Clarissa och sedan ska vi bege oss till allahelgonakyrkan för att kolla på en luciakonsert :)

Idol, ERIK

ERIK, måste ta hem segern ikväll! Han gjorde vinnarlåten grymt great och förövrigt är han också fantastiskt bra.

Sitter här med mamma och Angelica och väntar på att klockan ska bli halv då idol börjar igen. Innan åt vi taco, as usual, vi pratade lite och jag och Angelica var ute och gick ett bra tag :)

Imorgon ska jag upp tidigt och trycka in NK i huvudet. Slutprov på Onsdag, uh. Även ett bok-prov samma dag. Klockan tre ska jag antagligen till Lunds Allahelgonakyrka och kolla på deras luciakonsert där Mattias är med :) Det ska bli väldigt trevligt att se på!

Nu ska jag slänga ögonen på tvn igen.
Ha en fin helg!


Slapp dag

Imorse klockan halv nio började våra redovisningar om skråväsen. Vår grupp hade målare som uppgift att prata om. Det gick väl sådär, jag är inte mycket för att stå inför en grupp och prata, fastän jag skulle vilja.

Vid kvart i ett slutade vi för dagen och då åkte jag och Malla in till stan, värnhem, och åt på vårt favoritställe, GOGO GREEN. Har ni inte testat det så borde ni faktiskt göra det. Super gott!

Efter det åkte jag hem där jag somnade i nån timme och nu har jag precis ätit taco, som vanligt, med mamma. Den maten tröttnar jag aldrig på fastän jag minst äter det en gång i veckan.

Nu ska jag ut med hunden och vid klockan åtta ska jag möta upp Elin för en power-walk runda!

God mat och trevligt sällskap

Ikväll är Juah här på besök. Det är mammas sponsor för Tahitian Noni. Och klockan sju ska det komma några stycken som dom ska hålla ett föredrag för.

Vi har precis ätit klart mammas underbart goda baconpaj och nu sitter vi och pratar om lite allt möjligt.
Juah är den mest professionella mannen jag har träffat. Det är grymt intressant att lyssna på när han pratar. Och inge nog med det så kan och har han varit med om så mycket. Önskar jag blir så någon dag, hehe. Man måste ha drömmar :D

Nu ska jag gå ut med molly, min hund, och sen ska jag öva på min redovisning framför speglen till imorgon!

Nya naglar

Två timmar har jag nu suttit på Entré och fått mina naglar vid gjorda. Dom blev lite kortare än förra gången men det är inget man lägger märke till.
Efter skolan var jag och Malin in om på Hansa där Malin köpte julklappar till sin mamma och pappa. Själv har jag inte kommit på/hittat något än.... ångest! Ska till stan igen nästa vecka och försöka fixa alla klappar så det blir gjort i tid :)
Nu väntar lax, potatis och örtagårds dressing på mig där nere, ha en bra kväll!

Måndag kväll

Just nu sitter jag här med Elin, vi ska kolla på lägenheter! Vi har precis bakat chokladbollar till imorgon då min klass och paradellklass ska ha med eftermiddagsfika, gottit.
Ikväll klockan åtta är det Ullared. Har aldrig varit där men efter jul blir den första gången. Åker dit med Elin, hennes pojkvän Rasmus, kanske hans vän och Patricia!

Firmafest bilder

Här slänger jag upp tre bilder från firma festen. Blir dock inte fler pga. att det finns folk som inte vill vistas på internet!
Jag och fina Sofie i bussen
Mamma

Bild från igår innan OBS


Söndag

Gårkvällen var suverän!! Gud vad kul vi hade. God julmat och massa massa dans blev det. 
Andreas var DJ och spelade gamla godingar som de flesta av oss kunde. Kvällen avslutades vid klockan ett och vi var tillbaka på City Gross ca halv två :)
Idag har det inte hänt något speciellt, än i alla fall. Får väl snart dra mig upp ur sängen och sätta igång med mitt pluggande...

Färgar håret

Om 5 minuter ska jag skölja av färgen ur håret!!  Sarah har lagt en karamell chokloadbrun färg i det. Hoppas på ett bra resultat :D
... börjar bli så smått stressad inför ikväll, kläder? hår? skor?

Lördagsmorgon

Precis ätit god frukost och är färdig till att gå en runda med hunden för att sen åka en sväng till OBS med mamma! Klockan ett ska Sarah färga mitt hår och ikväll är det firmafest :)

Fredagsmys

Precis hemkommen från att ha varit på nöjes och köpt godsaker.
Just nu sitter jag och Angelica framför Idol och "hejar" på  ERIK. Jag tyckte inte alls Tove sjöng bra idag, men jag hoppas ändå hon blir kvar till final med Erik nästa vecka.
Ha en fin kväll

2009-12-04

Nu har fredagen äntligen kommit igen! Känns väldigt skönt, fastän veckan gått relativt fort.

Idag har jag lunchat med Malin i stan, hann även handla en ny ring till imorgon då det är personalfest. Vi ska träffas på jobb klockan halv sju för snacks och upp samling sen bär det av till Dalby gästis där vi ska äta julbord och ha trevligt.
Ikväll har jag ingenting planerat. Mamma ska iväg till Anne som fyller 40 år, så antagligen blir det hemmasittar kväll eller kommer några vänner över.
Ha en bra kväll!

lista

Namn jag kallas för:
1. Louise

2. Lolla

3. Lojsan

4. Prinsessan (pappa)

 

Hårfärger du haft:

1. Mörkbrunt

2. Blont

3. Ljusbrun

4. Röd/brun

Tre internetalias jag haft:

1. LouiseG
2. Lojsann
3. Lg

 

Färger du gillar

Gillar allt möjligt, beroende i vilken kombination.

 

Saker jag gillar hos mig själv:
1. Förståndlig
2. En bra lyssnare

3. Kung i köket!

Saker jag inte gillar hos mig själv:
1. Ger upp lätt

2. Tar lång tid på mig

3. Pratar snabbt

 

Saker som skrämmer mig:
1. Framtiden

Tre saker jag gör varje dag:
1. Pratar i telefon
2. Äter
3. Lyssnar på musik

Favoritband/artister:

1. DILBA
2. Jessica Mauboy

3. Kristina Debarge

Saker jag vill ha i en relation:
1. Kärlek
2. Man både ger & tar
3. Humor

4. Utrymme

Två sanningar:

1. Jag hatar djupt vatten

2. Jag har en tendens att köpa saker innan jag hinner tänka efter om jag verkligen behöver det


Tre saker hos killar som tänder mig:

1. Ögon
2. Charm
3. Leendet


Tre av mina favorithobbies:
1. Promenera
2. Shoppa

3. Mysa

 

Tre saker jag gärna vill göra i framtiden:
1. Ha egen salong
2. Ha två barn

3. Resa,resa,resa.


Tre platser jag vill resa till:
1. Hawaii

2. New York

3. Australien


Barnnamn jag gillar:
1. Isabelle
2. Vincent


Saker jag vill göra innan jag dör:
1. Resa massor