Friday evening

Godkväll kära läsare!

För en stund sedan kom jag hem från en lång och skön jogging tur med Camilla. Samma tempo och en perfekt runda som passar båda. På söndag blir det springning igen:) Inte för att jag tror det hjälper något.. mitt löfte slutade ju verka dagen efter jag skrivit det.. kunde visst inte hålla mig ifrån godsaker denna gången heller.. jaja, ingen har väl ont av lite fett på kroppen hahaha!

Har precis lagat mat med mamma. Tacos blev det, hon gjorde köttfersen och jag skar och hällde upp tillbehören, guuud så hungrig jag är och favvoritmaten sitter inte helt fel då inte.

Ikväll blir det bara en hemma kväll med mammsen.
Love you!

090522

Inte mycket sol till väder idag så det får bli solarie faktiskt..

Igår var en riktig slappedag.. Sarah kom hit klockan halv tio, då åkte vi till filmkedjan och hyrde filmer 3st i tre dagar!

Det blev :

One missed call
Surf school
Phat girls

Vi, eller rättare sagt jag hann se one missed call och ca 10 minuter av phat girls.. som vanilgt deckar jag alltid när man ser film.. stackars sarah satt själv och tittade klart på den och vid lite över ett väckte hon mig och gick hem.. idag ska vi nog ses lite tidigare och kolla klart på alla :D

Puss och Kram / Louise

A big hangover

Ja, gud vilken huvudverk som dödat mig idag.. men gårkvällen var på topp alltså! Riktigt riktigt roligt!

Therese kom hem till mig vid halv åtta, vi gjorde vid oss, pratade och vid halv nio gick vi hem till Nikola som bor ca två kvarter ifrån mig. Där befann sig ett antal personer och senare under kvällen kom och gick folk :) 
Grillning stog på schemat, även mycket dans och trevligheter. Kvällen avslutades vid halv två, då två boys kom och träffade mig Camilla och Daniel. Där hände inte så mycket mer än att vi var påväg till Statiol, jag vände efter halva vägen och somnade BUMMS när jag kom hem...

Charlies födelsedag igår firades med paket, god mat och smarrig efterätt. Han gjorde även sitt teoriprov för moppe som han klarade, 28 av 35 och 28 var G-gränsen. Silken tur man kan ha alltså ;)

Sovit hela dagen har jag gjort! Vaknade vid kvart i 10 var uppe ett tag, träffade angelica, åt pizza sen hem igen och sov till sex... men för det är jag verkligen inte pigg snarare vill jag hoppa ner i sängen igen.. och det ska jag ta och göra!

Ha en bra torsdagskväll!
Puss


19:de Maj

...också var det tisdagkväll och lillebrossan fyller år om ca två timmar! 15 år blir han :)

Dagen har flytit på.. besökt morfar på sjukhuset, sprungit en runda och grillat med kimmy.


Nu ska jag sätta på ballar av stål som jag missade igår..

Ha en fin kväll!


New week

Hejsan "allihopa"!

Nu ska jag försöka börja blogga på riktigt?! om man kan säga så. Minst ett inlägg per dag ska det bli i alla fall! Vad sägs om det?

Nu är det snart sommarlov! Gud vad skönt det ska bli. Jag har ju i och för sig haft "lov" sedan jul men nu är man ju liksom ledig när alla ens vänner också är det. Utomlandsresor, festande och bara leva livet, det är ju något man längtar efter rigält.

Idag ser min dag ut som såhär!

-> Ner och göra lunch. Har bestämmt mig för att det ska bli baconmacka med grönsaker till.
Efter det ska jag in i duschen och sedan börja göra vid mig. För vid klockan halv fem ska jag ta bussen till Malmö och möta upp Patricia som praoar på Åhlens City ( sista dagen imorgon, av två månader ). Vid halv 6 ska vi troligtvis möta Hugo i stan som kom hem i förrgår från sin prao i Mallorca. Blir antingen Jensens Böffhus eller bara en fika i stan, hoppas på Jensens.... sluuurp!

Hörs sen!

tjeeeeeena

Hejsan alla glada sköna människor!
orkar inte skriva så mycket så det får bli en sorts updatering i punktform för er som bryr er :)

sitter hemma just nu och ska strax dammsuga nedanvåningen. har fortfarande inte orkat pallra mig ner..

Vaaaaaaalborg var grym. tjejgänget käkade först hemma hos felicia sen splittrades alla och åkte på olika håll. jag hade skiiiiiiiiiiitroligt i alla fall!! överskön kväll/natt :D

Fast jag inte skriver här så ofta så flyter mitt liv på som för de flesta..  

++++++++++++ vid den 6 - 7 juni ska jag och min kusin Lovisa antagligen åka till Koratien, fy fan vad grymt det kommer att bli! nu hoppas vi bara på att det ska finnas någon sista minuten resa dit också, annard blir det dyrt ;) sen i slutet av sommaren ska jag åka med mamma och challeeeeman, det kan vara rätt skönt att softa med familjen också :) men detta blir nog den sista resan vi gör tillsammans... tråkigtnog...

puss och kramamaam

Cassie - It is you



puss