Fredag kväll

Mycket fibblande med denna kväll. Först av allt skulle jag och Isabel till Slagt med Saman och hans kusin, men det blev ändrat för vi ville vänta och följa med nästa gång istället, och det gick bra. Sen skulle jag på fest i Hjärup men efter många om och men, klydd med bussar och mer så blev inte det av heller. Efter dom två avslutade momenten blev jag bjuden på fest i Lomma, och sen ringde även Sarah och frågade om jag ville med till Filip i Staffanstorp men då var redan klockan mycket.. inte mycket, men för min del imed att jag ska upp tio i åtta imorgon och börja jobba nio till fem, så kändes inte det så tufft att dra ut, hatar att sitta trött i kassan. uhh! Men från något tråkigt till något bra. Isabel och Elin sitter på bussen från Lund till Staffanstorp nu :D så ska strax gå och möta dom. Handla gottis och kanske hyra film! Wie

Innanidag så följde jag med Sarah hem efter skolan för att plugga.... hm man kan ju fråga sig hur det gick? Om jag säger, steps, omelett, knäcke, dator, skratt och tjock hund säger det nog allt! Hahahah

Nu måste jag ta på mig varma kläder för att gå och möta upp Isalisa och Elle.
Ha en super bra kväll!




 


Trött Lisen

Ligger trött som ett fiber i min säng och kollar på Criminal Minds på 5an.



älskar min säng och nya rum.

God kväll


School

Första skoldagen nu efter lovet, roligt faktiskt. Tog bussen tio över åtta och var på skolan fem över halv 9, precis när vi började. Hade mest självstudier men även engelska och svenska.
 
Till mat var det hedvigsoppa och jordgubbskaka med vaniljsås till efterätt, smaskens. Eller ja... vanilj och vaniljkaka som F sa, haha.
 
Jag och Sara skippade sista lektionen, vår så kallade "vg -mvg lektion" för vi hade material till att arbeta med det hemma, så Tomas och Brett sa att det var ok att vi gick. Sara åkte till Lund och jag gick hem, vilket innebar lite mer än en halv mil gång. JAG VAR BLÖT FRÅN TOPP TILL TÅ OM INTE MER!!! genomblöt alltså, håret hängde i stripor och sminket såg man inte en skymt av.. det spöregnade hela och då menar jag hela vägen hem. Gud vad skön den varma duschen var när jag väl fått av mig allt!
 
Nu ska jag strax ner och laga mat med mamma. Tacos blir det (som vanligt) haha. Bästa maten efter kött, pommes och bea, eller hur Felle?

Adios 
 


Fine tand


  j a n n i s  t u n g a
med janina och byta hennes piercing på tisdag!


  e n  b r a  v ä n


och nej, ingen mer än jag och janina vet vad fine tand är för något!

Röntgen och stan med Isabel

Idag åkte jag och pappa in till Malmö vid klockan halv ett för jag skulle röntgas som jag har skrivit tidigare i bloggen. Allt gick bra och jag hoppas bilderna dom tog också var bra. Det får jag inte reda på förens om ca tre dagar då "proverna" eller vad man ska kalla det har granskats och kommit till min läkare i Staffanstorp.

Efter det var klart körde pappa och jag till Svågertorp för pappa skulle ha några saker till sin motorcykel. Därefter körde han mig till busshållsplatsen precis utanför tågen. Där tog jag 33an till värnhem. En jäkla bit kan jag be att få tala om! Satt på bussen i evigheter kändes det som.... Aja, väl framme där bytte jag buss och åkte till Gustav där jag mötte Isalisa. Vi gick på hm ett tag sen var båda utsvultna så vi gick till Mcd och tryckte ner vars en meny :( till och med en PLUS meny.. hehe! Efter det tog vi en runda till på hm sen gick vi runt på hansa och lite i stan. Sjukt kul! (bild på vad som inhandlades längre ner) Klockan sju regnade det så jag och Lisa tog bussen hem.

Nu sitter har här och ugglar haha skrattar!! Tv och dator står på och ögonen går fram och tillbaka.. nu blir det dusch och kvällsmat.


trosorna blev konstiga på bilden!

Orange tröja: MONKI
Svart tröja: MONKI
Smink kuddar: HM
Troser: HM


PUSS

Fönstershopping fungerar inte



Jag som skulle hitta prao, fönster shoppa, och fika... hm, det blev ingen prao, ingen fika, men shopping... precis tvärtemot! Typiskt mig.

Det blev:
Trosor från HM.
Bh från HM.
Nagellack från Åhlens City.
Tunika/klänning från Vero Moda.
Svart sammetsklänning från HM.
Väska från Vero Moda.


Stekte fiskpinnar med ris när jag kom hem, plus kex och ostbricka, smaskens.
Nu sitter jag här och ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv. Det är Hannibal på kanal 3 klockan 22.00!!

God kväll

In till Malmö en sväng

Snart ska jag in till Malmö och som sagt fixa prao. Vid halv tre tiden kanske Clarissa kikar in och tar en fika med mig. Annars blir det väl till att gå i affärer och fönstershoppa.

Hörs senare, nu måste jag göra vid mig.

Puss på er

Makeup



Lite........ seg dag idag.
Vaknade klockan tolv, storbråk med mamma och lillebror, sorterat bland mitt smink, kastat en del och lagt i olika sminkväskor beroende på vilket som används till fest och vardag.

Gick in på google.se och tog bilder på sminket jag använder till fest, glada färger!

Imorgon ska jag in till malmö och leta prao, har inte bestämt vart jag ska fråga än, men det lutar åt dagis eller någon klädesaffär.
Sen får vi väl se om det blir en fika också, med Clarissa! Saknar henne :( ett helt lov utan.

Puss & Kram

Outfit på födelsedagen


Arbete om eget företag

Sitter med ett arbete om att starta ett eget företag som ska vara halvklart tills på torsdag, välrigt mycket och jobbigt! Dom som känner mig vet säkert att jag inte har fått tid till att börja än.. inte orkat helt heller för den delen, skulle behöva hjälp! Någon frivillig?

Hur man skall gå tillväga, praktiskt info, plats, anställda, vilken målgrupp det ska sälja till, intresse, finns det redan någon marknad, material, bolagsform, aktier? ja usch vad mycket det är!!! Men det är säkert roligt att jobba med när man får tummen loss att börja.

Ska träffa Janina nu i veckan. Fika, byta piercing, jag kanske ska piercia mig igen, inte säker än, prata och framförallt skratt till "fine tand"!

See you later alligator

Mente mentan :)


Jobb jobb jobb

Idag har jag jobbat från klockan elva till åtta. Rätt lugnt, nästan inga folk efter klockan sex, verkligen helt tomt i hela affären, haha. Handlade innan jag stack hem, och väl hemma fick jag mat som mamma gjort, mumms. Nu sitter jag framför datorn och ska snart lägga mig. Halv kollar på beck som slutar kvart över, tänkte att det var en bra tidpunkt att stänga av datorn och mysa till det framför Law and Order som börjar då på kanal 3. Verkar bra.

Sov gott allihopa

Firande hemma hos pappa



Gick upp klockan halv tio och gjorde mig iordning för att gå till pappa och förbereda allt innan gästerna skulle komma klockan tolv.

Väl där hade pappa redan varit nere på bengts konditori och handlat, ja gud så mycket bullar och en väääldigt smarrig budapest tårta.
 
Jag fick pengar och väldigt mycket fina blommor, tack för det! Av pappa fick jag ingenting mer än kärlek, för av honom fick jag sakerna i förväg, samma som med mamma, möbler och saker till mitt rum.

En väldigt bra fördelsedags helg har det varit, super nöjd :)

Kram

Födelsefirande med mamma

Igår, fredags vaknade jag av att min mamma kom in och sjöng vi grattulerar med lilla Molly. Fick frukost på sängen och paket :) 

Vid nio åkte jag och mamma in med Molly till veterinären för hon skulle rönka höfter och armbågar, men varför avslöjar jag inte än! Efter det var klart åkte vi och handlade varmrökt lax, potatis, romsås, örtagårds-sås, god sallad och ingredienser till dajmtårta. Hon skulle egentligen bjuda mig på restaurang men jag valde att äta hemma istället, mycket mysigare.

På kvällen begav jag mig in till lund för att möta upp Isabel, Josefin och felicia. Vi tog tåget till eslöv där André hade fest, välrigt trevligt. Vid lite över tolv tog vi tåget tillbaka till lund, där hämtade mamma mig, snäll som hon är.


När jag kom hem kunde jag och mamma inte berga oss för att äta lite på tårtan så vi tog vars en sked och åt, MUMMS!


Fyra timmar kvar...

...sen fyller jag 17år! Ingen direkt skillnad men ändå, bara ett år till sen är jag 18 och då blir det förändring.

Imorgon vaknar jag troligtvis av att mamma kommer in och sjunger för mig, sen blir det frukost och bara till att umgås. På eftermiddagen ska vi in till malmö för att sedan äta på restaurang! Efter det ska jag hem till Isabel och hitta på någonting, antingen bio eller till André som bjuder på fest då igen.

Nu kom mamma hem, hoppas hon har med sig något gott.
Ha det bra

Bilder



Sitter och har tråkigt på mitt rum....
Skulle egentligen iväg till eslöv på fest hos André, men det blev ändrade planer, tyvärr.

Så nu tänkte jag lägga in lite bilder ifrån när jag var hemma hos Janina.


Alva, hennes systers barn.


Jag & Janina bloggar,


Janina!


Jag!

Dagar och nytt rum

Usch, vaknade klockan 12 idag! Hur kan det komma sig, jag gick ändå och la mig klockan ett igår, aja skönt med lite sovmorgon när jag vanligtvis brukar gå upp halv 9 - 9.


Iförrgår vad jag mamma och pappa iväg på ikea och handlade möbler till mitt rum. Det blev en stor tavla, en hylla? och en tillhörande liten hylla, haha ni får se bilder senare när allt är klart, för just nu är det bara den ena sidan av rummet som är färdigt, jätte fint är det änsålälnge.
  Andra sidan av rummet ska också ha en hylla? jag vet faktiskt inte vad man kalla sådana, hehe. Sen en vägg-tv, spotlights, en stor lampa mm. och vi får ju inte glömma "ludd" mattan, sån mysig som små bebisar har, fast i svart.

Igår kom pappa vid 12 tiden och monterade ihop några saker till mig, tack för det. Sen fikade vi med mamma och sen åkte pappa hem.

På kvällen vid åtta åkte jag, Ola, Nikola, Mirza, Mark och Matte hem till Rebecca där Isabel var. Vi satt och pratade och efter en stund kom David, Isak och Albin och 5 andra killar. När vi skulle hem när sista bussen gick kom två tjejer till, Sanna och Linnea. Det var trevligt där, och inte för att prata om Rebeckas badtunna!!! Skit härligt, synd att vi skulle hem så tidigt annars skulle vi badat i den när alla boysen hade dragit.

Idag blir det väl till att ta det lugnt, sen får vi se vad som händer ikväll :)

Kram på er


Home

Äntligen tid till datorn!

Vid klockan två dag befann jag och Janina oss i lund på a.m.p.i.l för att Janina skulle pierca sin tunga. Therese kom också dit för att titta. Väldigt tjusigt blev det.
  Halv tre tog jag bussen till staffanstorp där pappa hämtade upp mig. Vi åkte hem till mamma och hämtade henne sen in till ikea, (för er som inte vet är mina föräldrar skilda). Väl inne hämtade vi möblerna jag hade kollat ut och handlade dom. Sedan vi kom hem, vid fem har all tid gått åt till att montera, men inte är det klart inte. Mamma har varit till stor hjälp idag, tack så mycket. 
  Längtar till imorogn då pappa kommer för att hjälpa mig med det sista, och kolla så att allt är rätt i skruvat.

Nä ni, nu somnar jag snart på tangentbordet, bilder på rummet kommer imorgon!

Sov gott


At Janinas place

Framme hos Janina.

Sitter vid köksbordet med hennes två systrar, och Alva, hennes systers söta barn. Janina hjälper Julia (systern) med hennes blogg-design och jag sitter och skriver i bloggen.

Snart ska vi till helsingborg och handla godsaker och kolla i affärer, sen hem till Janina igen och säkerligen sitta framför våra datorer och skriva.

Hejsvej, nu ska vi iväg.

Tekomatorp - Janina

Godmiddag!

Sitter och lyssnar på Michael Bolton - missing you now just nu, fin låt.

Om ca en och en halvtimme, lite mer ska jag ta bussen till lund, byta till tåget och fortsätta mot tekomatorp hem till Janni.
Men hjälp, detta blev ett kort inlägg, måste packa, dushca och äta innan jag sticker.
Skriver mer när jag kommer dit!

Ha det bra!


Alla hjärtans dag

Igår var det alla hjärtans dag, men inte för min del. Har ingen att dela mitt hjärta med.. hoppas det kommer någon snart, men måste ju förtjäna det först såklart ;)
 
I alla fall, Sarah och jag sörjde tillsammans. Vi gick och hyrde tre stycken filmer, DU & JAG , FLICKAN I KÄLLAREN och SAVE THE LAST DANCE! Vi såg bara save the last dance och du&jag för sen somnade jag och Sarah skulle hem. Inte nog med det så tröst åt vi godsaker, chips, 2 liter läsk, godis för 50 kroner, och naturgodis, vilken ångest man känner idag, ingenting finns kvar, men aja vad gör det! Det var i alla fall riktigt roligt.

Nu om ett tag ska jag sätta på filmen vi aldrig hann se, och fixa en god frukost. Sen ska jag och min pappa faktiskt in till Malmö, till ikea, stoff och stil och ilva. Vi måste kolla ut saker till mitt rum jag ska få när jag fyller år, dvs om 5dagar!


Ska även passa på att tacka Isabel för en riktigt rolig födelsedagsfest i fredags! Riktigt skoj!

Nu blir det film, hörs sen.


Härliga väder



Har precis kommit in från en lång skön runda med Molly.

Åttlingar



Bilden på Nadya Suleman har jag lånat av aftonbladet och dom togs en vecka före förlossningen där hon hade en gigantisk mage.


Suleman hade 6 barn innan hon fick ut 8 till då hon plötsligt hade 14 stycken. Nio veckor förtidigt födda blev dom och kommer få ligga i kuvös i ca 6 till 8 veckor.

Ett vårdteam på 46 personer förlöste 32-åringen med kejsarsnitt. De hade förväntat sig sju barn och blev därför mycket förvånade när det blev sex pojkar och två flickor.


Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga om det! Jag tycker det är sjukt att det kan växa åtta stycken barn i en människa, förstår inte hur det går till! Men sammtidigt tycker jag det är häftigt.

Gå in på aftonbladet.se och kolla på de små liven!


Splitter ny dator



En bild på datorn jag köpte igår!

Strul med internet

Tyvärr har jag inte kunnat skriva i bloggen på hela dan igår och ungefär halva dagen idag på grund av att internet krånglar. Inte heller har jag kunnat designa bloggen, välrigt irriterande. Antingen stängs allt ner när jag ska spara eller så hänger datorn sig. Men sån tur var fick jag hjälp av Janina, http://vadaerenaust.blogg.se/ . Super snällt, och resultatet blev väldigt bra! Ska lägga till klocka, datum och bild också, men det får bli när internet slutar bråka med mig.

Imorgon är jag ledig för vi har studiedag, vilket innebär SOVMORGON! Men så mycket sovmorgon blir det faktiskt inte, för klockan 09.30 kommer Sara hem till mig för att göra frukost. Scones ska det bli, med mycket ost, sylt och mjööölk. Vi ska även börja på vårt arbete om vårt "eget land". Det ska faktiskt bli roligt. Mer om hur det gick får ni läsa om imorgon för nu ska jag ta kvällsmat.

Tack och hej!

Lund

Åkte in till lund vid halv tre tiden och mötte upp Janina, Nikola och Adam på HM. Vi gick till Exotica där jag handlade en piercing, sen till ur och penn där jag handlade ett par öronhängen. Efter det gick vi in om MQ där Nikola och Adam skulle kolla kläder som vanligt. Medans dom var där inne passade jag och Janina på att ta en titt på Chokladbutiken, så gott, så gott! När dom var klara gick vi till Espresso House och fikade, fast det var bara Nikola som åt för jag och Janina var sugna på någonting annat.... fy på oss, men gott var det!

Nu klockan 21.45 börjar Intermission, så godkväll.


Trött på att vara sjuk

Åh, vilken deppig dag detta kommer bli.
Jag orkar inte mer! Har varit sjuk sedan december. Den förfärliga förkyldningen går inte över vad jag än gör.

Malmö som jag igentligen skulle till igår blev inte som väntat, utan jag fick åka till läkaren istället.
Dom tog en massa prover men dom visade ingenting, så om ca två veckor ska jag på lungrönken och astmaprovning i malmö. Hoppas verkligen inte att det är något allvarligt.

Ska försöka ta mig till lund en sväng vid klockan två idag för att träffa Elias, Nikola och Janina och fika. Jätte längesedan jag träffade mina vänner känns det som, men det är väl bara att skylla på infektionen. Idag blir det i alla fall!


Söndagkväll

Sitter och kollar på tv med datorn i famnen! Det är Beck - Jordkällaren på kanal 4, så himla bra.

Idag har jag inte gjort någonting  vettigt alls... kollat film, suttit framför datorn och gjort denna blogg. Tänkte att det måste  vara min tur någon gång, inte sant? Verkar super roligt.

Imorgon har jag prao 09.00 - 15.00 sen ska jag in till malmö och kolla på tavlor, byrår, mattor, dator och garderob till mitt rum. Längtar tills det är färdigt!


blogg

Nu sätter jag igång med att blogga!