Det skriker frånvaro

Idag bestämde jag mig för att inte ha en så seriös blogg. Menar att jag inte tänker skriva så "fint" och ja ni förstår, haha!

Jaja helgen var ball. I fredags var jag med P, M och O. Vi var här hemma och kolla film och mös. Åt skit mycket onyttigt också för den delen. Godis och glass med hallon. Sen Lördag började jag jobba kvart i åtta till klockan 5. Skulle egentligen på fest efter men var död så somade tio framför tv'n med mamma:) Igår, söndag jobbade jag också, fast elva till halv åtta. Sen kolla jag film och somnade tidigt. Idag jobbade jag igen hahaha, money money (Y) kvart i åtta till halv fyra sen hem och åt över mycket!!! Glass, Chips och Kanellängd, fan vad jag hatar mig själv ändå. AH!  Efter det lax med potatis som min söta mamma hade gjort(L)(L)

Imorgon ska jag fika med Kimmy i stan vid klockan halv ett sen hem och göra vid mig och antingen sen på fest i kävlinge eller hem till Keya och ha super ballllllllll som vanligt. Hon och jag med massa bebis prat :D wiie

Resten av veckan ska jag ha ball med. hejdå haha

Malmöstad

Idag hade jag somsagt nationellt prov i engelska. Det känndes ganska bra, men fick spel när jag inte kom på vissa ord, så jag skrev dom på svenska istället.. aja. Åkte hem och åt kycklingsnudlar och en skål glass. Nu ska jag snart iväg till Malmö med Angelica. Vi ska träffa Danilo sen halv fem kommer Josefin och Keya, då ska vi gå på Entré!

Behöver SKOR!!!!!!

Landskrona och ta-hand-om-mig-dag

Vaknade klockan halv åtta hemma hos Janina imorse. Gick upp och tog på lite smink och tio i åtta tog vi bussen till stationen. Janina åkte till skolan med tåg och jag satte mig på Landskronabussen för att åka och hälsa på min mormor och morfar. Väl framme fikade vi, sen åkte vi på gammeldans och sen vidare till shi-gong, eller hur det stavas. Kinesisk avslappning är det i alla fall, jätte skönt.
Skulle egentligen hem till Janina efter det och sova där idag också men hennes pappa fyllde år så det blev ändrade planer, tyvärr. Så tjugo över tre tog jag tåget till Lund och sedan vidare hem till Staffanstorp. När jag kom hem tänkte jag att det är allt för sällan jag skämmer bort mig själv med skönhetsprudukter eller överhuvudtaget gör något nyttigt så jag satte på mig ytterkläder och gick en runda med mamma och Molly. Efter det gick jag och solade i tjugo minuter, såå skönt, sen vidare hem och bytte om och stack ut och sprang Fodia ( en runda som vi sprang på hagalid ). När jag kommit hem, stretchat och fått av mig träningskläderna tog jag ett varmt bad med oljor och salt. Där låg jag ett tag tills jag blivit som ett russin, då sköljde jag av mig och satte i hårinpackning i håret. Lät det verka i 45minuter medans jag tittade på andra avenyn sen duschade jag av mig igen och lät håret självtorka. Medans håret torkade smörjde jag in mig i Body Butter - Granatäpple kräm, som jag fick av Clarissa när jag fyllde år. Känner mig jäkligt fräsch, luktar gott som bara den och är super mjuk.



Ååååh, nu måste jag lägga mig. Har nationellt prov imorogn, ska skriva en engelsk uppsatts, önska mig lycka till!
Efter det slutat, vid elva tiden tror jag det är, ska jag hem och göra vid mig sen in till Malmö och fixa prao, träffa Danilo en stund och klockan fyra träffa Josefin och Keya på Entré, som jag saknar er tjejer!! Efter det blir det väl till att plugga hela kvällen.
God natt

Äppelkaka


Idag gjorde jag en äppelkaka! Kunde inte hejda magens sugningar, attans..
Den blev så grymt god, kollade inte något recept utan bara tog på måfå. Great!

Godaste doften



LACOSTE RED ,  KILLPERFYM, åh så god den är.

Helgen

God eftermiddag!

Jaa, jag vaknade klockan halv ett idag.. fy för vad trött jag är.

Börjar med att berätta om i igår, fredags. Skolan började klockan nio och slutade klockan tolv. Åkte in till det nya köpcentert, Entré i Malmö med Clarissa och mötte sedan Sadaf i stan. Klockan fem tog jag bussen hem till Staffanstorp (snacka om ont i fötterna). Väl hemma gjorde jag mig iordning sen klockan kvart över åtta hämtade Bruno upp mig och körde mig till Patricia. När jag kom dit satt vi och pratade ett tag i väntan på att två sega personer skulle komma. Klockan nio var det bestämmt att börja äta men istället åt vi HALV ELVA..... vad gick snett kan man ju undra? Jo då hade dom lirat fotboll till klockan nio och när vi satt där vid bordet mad varm mat och ingen kommer ringer vi upp och frågar vad som händer.. haha ja då ska dom hem och duscha, byta om med mer och säger  " vi är där om 42 minuter", men icke.. det var ju faktiskt en och en halv timme det handlade om. Maten kallnade och jag och Patricia började bli sömninga och brast ut i skratt flera gången under den här tiden, det var faktiskt roligt hahahah! Jaja efter många om och men kom dom, vi åt och sedan spelade vi (Het Potatis - spelet). Omar sög ju balle, sen kom Mentor sen Particia sen jag utan en enda Pommes, alltså pommes får man när man förlorar. När vi spelat det ett tag gick vi in i Patricias rum och kollade på filmen INSIDE, svär så äcklig film. Riktigt grisig faktiskt. Sen efter den var alla skit rädda och låg som små ihop rullade bollar i hennes säng så vi satte på My Little Sunshine. Fattade inte riktigt vad den handlade om, haha, det var mest fula personer som störade sig och inte ville prata så ja, ingen kolla direkt. Klockan halv fyra begav vi oss hemåt, Omar och Meni körde mig hem (stackars patricia som fick sova själv efter filmen). Jag trode också att jag skulle bli själv i mitt hus men sån tur så kom min bror och hans kompisar hem efter ca en halvtimme, så då kunde jag somna lugnt.

Idag har jag inte gjort något alls, bara tagit det lugnt och njutit av att jag inte ska behöva jobba på hela helgen. Skönt! Ska nog göra lite engelska nu snart så jag har det avklarat till veckan, funderar också på att baka en äppelkaka, suger i magen efter det.

Detta var ett annorlunda inlägg!

Ha det så bra så länge. Vi hörs ikväll!


Snart helg



Orkar inte skriva något långt inlägg så ni får en kort syn av vad jag har gjort idag.
Skola, halv nio till halv tre
Fikat med Angelica
Åkt till Lund och hämtat Janina
Ätit super god lax
Och nu ska jag och Janina ut och gå, tror hem till N, hahahah.. ja sen ska hon sova hos mig! :D

Adios

Läggdax med efterlyst

Ligger och myser  i sängen med min lilla vovve, Molly, och tittar på efterlyst. Skirver även för och nackdelar med piercingar som jag ska redovisa på fredag i skolan. Har ni några förslag eller vad man ska kalla det så skriv gärna!

Dagen har varit lugn faktiskt, umgåts med mormor och morfar, varit ute på en långrunda med hunden och även pluggat med Sarah.

Imorgon kommer min fine hit och ska sova här, yeey, längtar :D
mm, uuum, nannnanaaaana, na... na  = signal hahaha ok.

Godnatt!

090318

Goood morning!

Idag vaknade jag upp till ett riktigt vår väder. Solen skiner, vindstilla är det och plus grader ska det bli, yippi. Hoppas nu det håller i sig och förblir vår ett tag och inte går tillbaka till snö och slask.

Min mormor och morfar kommer ner till oss idag för att hälsa på. Det ska bli roligt.

Jag har precis blivit klar med min engelska som ska vara klar till imorgon. Det känns skönt att ha det avklarat för ikväll ska jag hem till Sarah och fortstätta på vårt eget-land arbete som ska vara någorlunda klart till imorogn också. Lätt är det inte kan jag säga er.

Nu kom mamma hem. Måste ner och hjälpa till med fikan, hörs sen!

Outfit today


Fartfylld dag

Har precis blivit klar med slingningen. Tack för hjälpen mamma!

Idag skulle jag ju som sagt ner och göra en astmaprovning, men eftersom jag fortfarande är sjuk kunde dom inte göra undersökningen tråkigt nog, så jag ska bli kallad om ca en månad igen.

När jag fått det beskedet gick jag hem till Kimmy för att göra mig iordning tills vi skulle ta bussen till Lund och träffa vänner. Klockan tre skulle Kimmy till sin skola och jag, Janina och My handlade 1.2 och 0.8 kg godis sen satte vi oss på tåget mot Helsingborg. Väl framme åt vi på Mcd.. först en cheeseburger sen tänkte vi att vi ville ha något gott på tåget hem också så vi köpte vars en happymeal, gottttttttt men ångest som fan.

När vi var halvägs till Lund så bestämde vi oss för att åka en sväng till, så vi stannade kvar på tåget och åkte in i Malmö City. Där köpte Janina en tröja sen satte vi oss på första bästa buss och åkte iväg, tror det var till Lindängen? haha ja i alla fall så när vi åkt en bit kom jag på att mina bussar inte går så ofta, så jag hoppar av bussen och springer snabbt som fan till Södervärn och hinner PRECIS med min buss.. snacka om bra timeing ;) Janina och My fortsatte med bussen och jag vet verkligen inte var dom hamnade hahahahah.


Nu börjar jag bli trött så godnatt och sov gott!


Bilder från gårdagen


Det började på Mormors bageri...

Sen bar det av till Espresso House... där satt ett par asiater och höll på, så gulliga att jag var tvungen att fota.

Efter det gick vi först inom Malmströms sen vidare till bussen hem..

Väl framme på buss-stationen blev vi hungriga och köpta oss vars en pizza och efter det 3L läsk och druvor inne på ICA.

Vi gick hem till mig och Nikola hem till sig, men efter ett tag fick vi ångest av att bara sitta hemma så vi drog hem till honom och sen följde vi med till hans tränig i 2H. Det var riktigt roligt!!!



För en stund sedan tog Janina bussen till skolan. Vi somnade ganska tidigt igår, eller ja för att vara två vänner som aldrig kan hålla munnen stängd så vid klockan tre somnade vi. Ställde klockan på sex för vi tänkte då gå upp och göra scones till frukost men det slutade med att vi sov till 8 och sket i frukosten.

Nu har jag i alla fall precis ätit upp min frukost och ska strax göra vid mig sen bege mig ner till vårdcentralen.
PUSS

Heldag med Janina

Idag har jag varit i Lund nästan hela dan. Först klockan ett träffade jag Angelica, sen efter en stund skulle hon till Nova med sin syster och då träffade jag Kimmy. Vi fikade på mormors bageri. Hon tog en kladdkaka med grädde och en stor varmchoklad medans jag tog en araxboll! Där satt vi ett tag och pratade sen vid klockan tre skulle jag träffa Janina och Nikola och Kimmy skulle hem till sin nalle.

Jag, Janina och Nikola gick till Espresso House där Janina åt en scones. Sen gick vi till Malmborgs och köpte två nappar, energidryck och vindruvor, sen bar det hem till Staffanstorp där vi åt en gång till!!!! Pizza, yey.  Nu sitter vi här och ska snart ut och gå, och träffa två personer. Sen ska Janina sova här :D

Bilder på allt käk och annat från dagen kommer senare!
PUSS


16:de Mars

Hårinpackningen var faktiskt riktigt bra, lät det sitta i i ca 15 minuter och det blev jätte mjukt efteråt, många +++.

Klockan tio i ett tar jag bussen in till Lund för att träffa Angelica en stund och sen klockan halv tre träffa Janina. Jag ska lämna min laddare, vi ska fika och gå i stan. Mycket trevligt med en fine. Efter det när jag kommit hem ska jag träffa Sarah. Vi ska fortsätta på vårt arbete som är sjukt svårt sen blir det väl sängen, men vi hörs innan det!

Hårinpackning

Har precis ätit schnitzel, ris och svampsås efter en lång skön runda på en och en halv timme.

Igår köpte jag med mig en hårinpackning från Elvital som ska göra håret mer glänsande och mjukt. Mitt hår har ju börjat bli slitet och behöver lyster. Jag ska också ge mina finger och tånaglar en fin lyster med ett ljusrosa depeend nagelack.

Klockan 21.00 börjar beck som jag MÅSTE se. Vi hörs imorgon!


Nya saker inhandlade



IsaDora Pump 'n PLUMP lipgloss - 169:-
Corall stor t-shirt Gina Tricot - 129:-
Söt bh från Hm, rosa vit rutig - 129:- ( ej bild )

Detta köpte jag i fredags när jag var i Lund med Janina.

Engelska pluggning

Jobbig natt. Vaknade fyra gånger av någon konstig anledning som jag inte kan komma på och var helt kallsvettig... jag börjar väl inte bli sjuk igen? I alla fall... idag har jag faktikst pluggat engelska en hel del, snart färdig med ett helt kapitel, och ska börja på min "slutsats skrivning"  snart. Efter det ska jag ut och gå och sedan träffa Kimmy en stund.

Imorgon blir det Lund med Janina, men vad vi ska göra får ni inte reda på! Och på tisdag ska jag på astmaprovning:( blää. Någon av er som har astma? Är det jobbigt?


MALENA ERNMAN

Malena Ernman vann Melodifestivalen, vad tycker ni om det?

Var det rätt eller fel låt?


Bild lånad av Aftonbladet!

Dålig uppdatering

Ja, jag vet att jag inte är jätte bra på att uppdatera, men jag har tyvärr inte så mycket tid. Det kommer och går helt enkelt.

Igårkväll kom Meni och Jollan hit. Vi småkollade på en film J hade med sig, pratade och garvade en hel del, överdrivet ibland men jag kan inte mer än älska det! Vid klockan halv ett blev J hemkörd och jag och M kollade lite på, PS I love you sen somnade vi. 
    Kvart över SEX imorse ringde klockan. Då skulle M upp för att sedan ta bussen hem tio i sju till sin träning som började kvart i tio. Stackare! Jag sov kvar till tio, började jobba elva och slutade klockan sju. Jäkligt rolig dag på jobb idag. O är världens skönaste, dog av skratt flera gånger, haha.

Nu sitter jag framför tvn och myser. Har precis kollat på Melodifestivalen med god mat och efterätt. Skulle egentligen med Keya ut idag men är för trött för att börja göra vid mig idag.. ja man blir trött av att sitta i kassan.

Ha en super bra kväll allihopa.
Kram


Kvällsrundan

Såå skön rundan var. Eftersom en speciell person vid namn, Julie, bangade ur när jag var framme vid "mötesplatsen" fick jag gå själv. Gick faktiskt i lite mer än en timme! Nu ska jag in i duschen och sen lägga mig.

Keya på äventyr i ett fängelse, kan man säga så? hahahahha




Måste bara säga att jag INTE längtar till imorgonbitti då vi har nationellt prov i engelska... läs och hör test från nio till tolv med en halvtimmes rast, wihoo.. not!
Aja, det börjar med något tråkigt, blir sedan bättre när jag ska in till Lund med Clarissa och fika med Janina, och sen på kvällen kommer Meni hit till mig!

Godnatt

Ut och gå

Skolan började halv nio och avslutades klockan halv tre idag. Vi gick igenom våra arbeten, pratade om hur vi skulle lägga upp dom med mer. Efter skolan åkte jag och Sarah hem till henne och pluggade. Det gick faktiskt bra, nu är vi en bit på vägen i alla fall.

Kom precis hem från henne och gjorde en super god middag! Blandsallad med kyckling bitar, cashew, morötter och hårda brödbitar, mumsfilibabba. Ni ska få se bild på det goda ikväll när jag kommer in från min och Julies "gå-runda". Vi ska gå så länge vi orkar från våra hus, sen när vi blir trötta får vi se var vi hamnar, om det är aldeles för långt bort får vi ta taxi hem eller typ tåg, hahaha. Vi får alltid sjuka ideér, men visst är det bra ibland.

Hej så länge

Inget efterlyst.. men trebarnsmamma och hög på cannabis

Hemma från jobbet, ätit och gjort mig klar för sängen.

Gick precis in och skulle kolla om det fanns något bra att titta på nu när man ska lägga sig ..och till min förvåning ser jag Efterlyst, som jag alltid brukar följa, 21.00 till 22.00, faan så störigt :( missade det förra veckan också men istället ska jag titta på trebarnsmamma och hög på cannabis på kanal 3.

Nicky Taylor undersöker debatten om cannabis. Den brittiska regeringen funderar på att omklassificera drogen, men undersökningar visar att unga människor är förvirrade över dess legala status samt vilka risker det innebär att använda drogen. Nicky försöker bilda sig en uppfattning om ämnet och avslöja sanningen om cannabis. Delar av programmet spelades in i Holland, där Nicky tog drogen som del i ett kontrollerat experiment för att se dess effekter - däribland hur hennes bilkörning påverkades av att köra drogpåverkad, opåverkad och med alkohol i blodet. Hon träffar även cannabisanvändare, samt följer med polisen i Amsterdam och Cambridgeshire på patrull och besöker Forensic Science Service, som jobbar med polisens tillslag av droger i England.

 text lånad av tvprogram.nu

den dokumentären verkar spännande, god natt!

Hard work work

Nu sticker jag till jobbet! Tre till halv nio står det på schemat, bra tid!

Hörs när jag kommer hem.


Och.... jag och Sarah har ett arbete som skall vara klart till imorgon. Frågan är ju bara om vi har börjat än?


Fika och shopping

Nu sitter jag här igen. Kom nästan precis hem från Malmö där jag var och fikade med Keya och hennes barndomsvän, Jessica. Allt höll på att stänga när vi var klara så det blev en runda in på hansa. Där köpte jag ett par till leggins jeans, fast denna gången svarta, ett halsband och en kjol. Keya en snygg grå tre-kvarts-armad "jacka och Jessica en lila tight klänning super fin. Det var mysigt!

Skönt som attan att min tunga är bra nu igen. Tack gode gud!


Wie

Hej igen!
Nu ska vi ta oss upp från sängen och göra frukost, tror det blir fruktsallad , mumms. Sen ska vi göra oss klara och jag ska in till Malmö vid klockan fyra för att träffa Keya och ta en fika och handla ett par legginsjeans till fast gråa. Sen ska nog Meni följa med hit :):)

Verkligen en rolig natt idag, haha. Skrattade non stop från vi la oss i sängen till typ fem på morgonen, samma med Jojo och Kimmsan men dom blev trötta efter ett tag... aja hörs sen!


Godmorgon tisdag


 
Såhär såg jag ut igår.

Legginsjeans från Vila
Lång linne från Bik Bok
Kofta från Hm
och en enkel fläta på sidan.




Detta ligger just nu och gottar sig i våra magar!

Visst hade ni velat vara med?

Mys kväll med mina flickor

Ligger i sängen med Johannis och Kimmsan. Äter massor av godsaker och myser till det rejält med täcken och kuddar. Vi har skrivit en speciell lista som jag tyvärr inte kan tala om vad den innehåller, men som vi om ca en månad ska se vad som ändrat sig. Det lär nog bli en del, hahahah!

Innan idag träffade jag K, L och J på Bengts och gav oss senare iväg till James för J och K skulle få något i magen. Efter det åkte jag & K hem till henne och hämtade dator och en väska fylld med övernattningssaker, och ja ett ton godis inkluderat i det. Nu finns nästan allt det i våra magar och fruktsalladen väntar på oss till imorgon bitti...

yes!




Natti


Blääää


Guuud så besviken jag är.
I förrgår eller vad det var så blev jag super sugen på glass och gottegris som jag är åker iväg för att inhandla det.
När jag står och väljer är det på Cart D'or vanilj, Ben and Jerrys cookie dough och Sia citron och lakrits. Efter en stunds funderande såg jag " Carte D'or Caramel - Cinnamon and Waffle glassen. Det klickade direkt, för jag tänkte att allt det bruna ni ser på bilden var caramelsås med vaniljsglass och lite goda kakbitar på toppen.. MEN när jag kommer hem och tar en stor sked och föser in i munnen är den minsann ute lika fort igen, fy faaaaaaan säger jag bara. KANEL! Alltså kanel-vanilj, kanel-caramel och woffla med kanelsmak... gick in med den till mamma i storarummet och frågade vad fan den smakade, så läser hon på paketet, och vad jag inte visste var att Cinnamon betyder Kanel! Trode det var typ caramel på att annat språk, snacka om besviken :(

080309

Igår träffade jag min kung, han hade en pussmun som jag bara inte kunde motstå, Messi Ronaldo P, haha!

Nä, men ja, igår var jag med Meni. Han kom hit med sitt skadade ben vid klockan nio. Vi kolla grymt många filmer som gick på tv och somnade ca klockan fem på morgonen.. och jag som skulle upp och jobba från klockan elva till åtta höll på att trilla av stolen typ tre gånger, såå trött.

Aja, ändå rätt lugn dag på jobb, förutom en rusch, hur långa köer som helst på tre pers, uhh!

Nu ska jag snart till A och kolla full frys, grymt tradigt att sitta här hemma!

Adiooos hörs imogon!


En fartfylld dag... eller?

Nej, tvärt om. Mysdag!
Fikat med mamma och fått prata med henne i lugnt tempo för en gångs skull, behövdes nog kändes det som. Jag har också varit ute och gått i lite mer än en timme med min hund, jätte skönt. Vi "lekte" i hagen, alltså kastade boll med mer, hahahah.

Men nu sitter jag här och har förbaskat tråkigt, jag menar det är ändå lördag. Ska nog ta mig en dusch sen få vi allt se vad som händer.

Ha en bra kväll

Hemma hos Johan




Josefin och jag hade roligt i alla fall

Pizzeria Viking


Ciao!

Godmiddag
Hur mår ni? Jag mår aldeles utmärkt förutom att jag är seg som vanligt haha..

I torsdags åkte jag ju som sagt till Hässleholm med Keya. Alltid överkul på tåget med henne. I alla fall, fick se den lilla lilla bebisen, Daniél, så himla söt. Även lilla Aida, jätte söt. Vi åt pizza på Pizzeria Viking, gick i stan där jag handlade ett par jeans och sen åkte vi hem.

Igår, fredag, mötte jag keya i Malmö vid ett tiden. Vi åt på BK, China box restaurang och sen åkte vi hem till henne där vi började göra oss iordning så smått. Vid fem tiden körde hennes mamma och plastpappa hem oss till mig där vi gjorde taco och gjorde oss klara. Efter ett tag kom Vici som också fixade till sig, sen kom hennes pojkvänn och hämtade oss och körde oss hem till Johan som bjöd på fest utanför Eslöv.

Senare blev jag, Josefin och Angelica sjuttsade till Eslövs station av Andy och hans kompis för vi skulle ta tåget hem. Väl framme på stationen passade jag och Josefin på att sticka upp och säga hej till André, som också hade fest faktiskt. Kul! Blev kallad typ tejpet av någon kille där, fattade ingenting? hahahahah i alla fall vi satte oss på tåget, Josefin och Angelica hoppade av i Lund och jag fortsatte mot malmö där jag träffade Meni:) vi gick och pratade en stund, skulle äta men hann inte för tiden gick fort och jag skulle med min sista buss hem som jag inte fick missa, så vi var där i god tid. Great!

Nej, nu måste jag få något i magen. Ha en bra lördag!

Kort skoldag

Började skolan klockan halv nio idag. Hade tre lektioner sen fick vi sluta för lärarna skulle på något möte. C's pappa hämtade C men var snäll och körde hem både mig och S vid kvart över elva också. Lunchen är elva till tolv, så igentligen skulle vi slutat lite över tolv men inte om man bestämde sig för att äta hemma istället som vi gjorde.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli ett för tjugo över ska jag ta bussen till Lund och möta upp Keya sen ta tåget till hennes syster!!

Bilder på dom små kommer sen!

Puss


Tävling

Nu var det dags för en rolig tävling!
 
3 lottar ut fyra stycken mobiler. Två mobiler lottas ut till er med egen blogg och två stycken till er som inte har en blogg.

Telefonen har precis släppts och finns endast hos 3. Sony Ericsson har utvecklat den speciellt för Facebook- och YouTube-användare. Du uppdaterar ditt Facebook- eller YouTube-konto med nytt material med ett enkelt knapptryck.




Tävlingsfrågan: Vad heter Sony Ericssons nya Facebook/YouTube-telefon?

För att vara med med och tävla måste ni göra det här:

1) Leta reda på vad modellen heter HÄR
 
2) Gå in på 3's facebookgrupp, gå med i gruppen och skriv in ditt svar i gästboken. Skriv gärna med en motivering varför just du ska vinna telefonen (HÄR)

3) Om du har en egen blogg så ska du lägga till din blogglänk efter ditt svar och motivering i gästboken. Du får gärna länka till 3s facebook- grupp från din blogg också.

Läs igenom stegen ovan noga. Ni ska alltså inte tävla här i bloggen, utan ni skriver era svar i 3's gästbok på Facebook. Tävlingen pågår till och med den 8e mars så skynda att vara med.

Good luck babes!

Hässleholm

Imorgon ska jag upp till Hässleholm med Keya där hennes syster som precis fått en liten pojke bor. Hon har även en liten flicka sedan tidigare. Såååå kul det ska bli, och spännande. Älskar bebisar, så söta och så lent skinn, helt mjukt. Kamera ska med, med ett fullladdat batteri.

Vi ska även handla där hade vi tänkt, vars ett par skor, sen blir det väl säkert någon onyttig mat på det också, som vanligt!

Gud vad jag längtar!



Saker som skall inhandlas innan sommaren



Oranga pumps från Bianco
Rosa/lila pumps från Bianco
Gladiator pumps från Håkanssons
Molly skor från Monki
Hårband från Monki
Kjol från Monki


Nu får vi allt se när jag ska använda alla färgglada saker, det blir väl mer till sommaren.
Fler inlägg med kläder, skor och accesoarer kommer.

Vad tycker ni om sakerna?

Sömnig

Gääääsp... nu är jag redo för sängen. Kom precis hem efter att ha följt Meni till bussen. Fint inlägg av honom under, haha.

I alla fall, imorse vaknade jag med svullen tunga. Lite mer svullen än vad den var dagen innan, så jag bestämde mig för att ta ut den för att kolla om det var något på staven som irriterade. MEN när jag skuvade av kulan och drog ut staven sprutade och gojjade det ut var ut hålet. Fy för, blev helt kallsvettig och svimmfärdig. Ringde mamma med detsamma och sa att hon skulle komma hem direkt för någonting konstigt höll på att hända med min tunga. Hon var ute med hunden men sprang hem. När hon väl var hemma låg jag i sängen och det snurrade i hela huvudet, hon ringde en piercare med ena telefonen och sjukhuset med sin mobil. Vi blev 8 i telefonkö till sjukhuset medans piercaren (ampil i lund) svarade direkt. Dom snackade i några minuter och sedan åkte vi in.

När vi kom dit fick jag följa med i ett rum där han kollade på tungan. Kan inte beskriva så rädd jag var, alltså det var verkligen hemskt. Han berättade vad det kunde vara, och frågade frågor och tillslut fick vi ta igenom en lång stålpinne genom hålet för att se om där satt något ivägen. Sen satte han i någon salva i hålet som var bakteriedödande och jag fick ett "recept" på två bakteriedödande lösningar som jag senare hämtade ut på apoteket.

När jag kom hem sköljde jag och åt is och drack kallt vatten. Nu när såret är öppet vågar jag inte äta något för jag är rädd att där ska komma in småsaker och göra saken större. Så min dag har bestått av vatten och filmjölk, snacka om huuuungrig.

Imorogn ska jag in till Lund vid ett och träffa Janina som jag igentligen skulle göra idag!
Have a nice eavning


...

hej dagbok.. idag vaknade jag klockan 4 på morgonen.. nej skoja , jag vaknade faktiskt klockan tjugo över 6, sen somna jag om igen=) vilket gjorde att jag kom försent till den första lektionen som började 8.. så jag fick lite skäll av kerstin.. men jag klara mig ändå... efter en seg förmiddag så ladda jag batterierna med lite mat som jag inte kommer ihåg vad det va.. iaf efter det så gick eftermiddagen lite snabbare och klockan var snart 3 och det var dags att träna med skollaget. efter en timmes fotboll så åkte jag in till stan med en kompis och käkade igen.. det blev mackadonkan... sen kom man hem och tog det lite lugnt, innan man kom överens med louise att jag skulle till staffanstorp=) ja, det var väl den dagen och nu sitter jag här och gästbloggar=)=)=)=) ha de så bra, jag återkommer nån gång......// anonym fast jag börjar på M oc h slutar på entor


Outfit idag


Mariah Carey



En väldigt bra låt: One sweet day med Mariah Carey

Stan

Idag var jag i Malmö igen! Åkte in vid tre tiden och träffade Keya vid Gustav. Vi gick till Fransuellgymnasiet och träffade Julie, Hugo och Mentor. Tre flugor i en smäll, haha! Väldigt roligt, längesedan man träffade dom. Även Danilo, sjukt ball!!

Efter vi varit där gick vi till Stan med några boys från skolan. Jag köpte mina skor och sen delade vi på oss. Julie, jag och Danilo åkte och kolla min tunga på trianglen, sedan till Mobilia och mötte Filip som hade Julies väska, och Keya mötte Hanna. När vi kom tillbaka var vi så hungriga att vi drog in på Mcd och käka och träffa k och h igen.

Imorgon ska jag in till Lund till min gamla skola och hälsa på. Sen fika och ampil med Janina!

Godkväll

Tjejkväll hos Camilla


Nya älsklingar


Ankelboots

Skor från Monki: 450:-


Malmö stad

Idag vid klockan halv 4 - 4 ska jag in till Malmö för att handla ett par skit snygga skor. Enkla och snygga ankelboots. Ska även träffa Keya och Hanna där inne!

Nu ska jag göra mig klar, hörs sen!

Tjejkväll - Fest - Hem

Hejsan! Förlåt för att jag inte har uppdaterat sen i fredags men jag har inte haft tid.

Börjar med att det var sjukt roligt att Isabel och Elin kom till mig i fredagskväll, vi blogga, prata, åt godis och kolla film. Vid klockan ett låg alla sten döda i min säng så I och E tog bussen hem och jag gick och la mig.

Igår jobbade jag från klockan nio till klockan fem. Det var väl inte så jätte kul men pengar pengar pengar, alltid bra. När jag hade slutat gick jag hem och gjorde vid mig för att åka hem till Camilla som bjöd på tjejmiddag/kväll med tolv girls. Fick vars en välkomsdrink och lite snacks. Efter vi hade varit där en stund och umgåtts så blev en del av oss jäkligt sugna på att åka någonstans för att festa, vilket blev till Malmö. Vi tog på oss ytterkläder och sprang till bussen för att hinna med. Det var jag, Camilla, Angelica, Josefin och Keya som åkte, de andra åkte till Lund. På resan hände en tråkig grej så tillslut var det bara jag och Keya kvar. Väl inne i Malmö hämtade bruno oss, taxin alltså, och körde oss hem till en som heter Robin, Keyas kompis.

När vi kom in till honom var det inte så många där, så vi hälsade och satte oss ner. Man blev snabbt "kompis" med folket och dom var jätte trevliga. Efter en stund kom det fler människor men dom drog efter ca en timme då klockan var ca halv 3, men vi fortsatte festa. Klockan sex slutade vi och vid klockan sju var alla stenade. Vi sov till typ halv tio sen satt vi i hans kök/vardagsrum till klockan feeeem. Haha, snacka om ball. Allt från bebisar till hus, män, vagnar och mer inom den biten fick Valle lyssna på hahahaha. Sen hände det tre inte så roliga saker där, kan ju säga att det blev lite för mycket för min del haha, men vadå? vi hade roligt! En riktig hang over dag för mig för er som inte förstog vad det ovanför menas med. + att Keyas mobil blev stulen men återfanns sen igen av att någon hade stängt av den och lagt den på ett "gömställe".... ah vad arg jag blir.

Vid klockan sex åkte jag och Keya in till södervern för att äta och sen bege oss hemåt. Tack för en superbra helg :D


Puss & Kram